Reklama
  • Poniedziałek, 19 sierpnia 2013 (10:00)

    Znika błyskawicznie!

    Czytaj więcej Komentarzy:0
  • Poniedziałek, 19 sierpnia 2013 (10:00)

    Wymaga trochę pracy, ale efekt tego naprawdę wart!

    Czytaj więcej Komentarzy:0
  • Poniedziałek, 19 sierpnia 2013 (10:00)

    Uwielbiam piec ciasta dla mojej 4-letniej córeczki.

    Czytaj więcej Komentarzy:0
  • Poniedziałek, 19 sierpnia 2013 (10:00)

    Składniki na 12 porcji: Na ciasto: 10 dag miękkiego mielonego twarogu (tłustego), 9 dag drobnego cukru, 1 opakowanie cukru wanilinowego, sól, 2 jajka, 4 łyżki oleju,1 łyżka mleka, 20 dag mąki pszennej, 1/2 opakowania proszku do pieczenia, tarta bułka do posypania, 20 dag jeżyn, olej i mąka do przygotowania formy Na masę i do dekoracji: 20 dag kwaśnej śmietany (tłustej), 4 jajka, 10 dag cukru pudru, 1-2 łyżki budyniu waniliowego w proszku Na krokant i do dekoracji: 8 dag migdałów bez skórki, 6-8 dag drobnego cukru, 10 dag jeżyn

    Czytaj więcej Komentarzy:0
  • Poniedziałek, 19 sierpnia 2013 (10:00)

    Składniki na 12 porcji: Na spód: 20 dag mąki pszennej,15 dag drobnego cukru 2 łyżki kakao, 1 proszek do pieczenia, 80 ml oleju, 2 jajka , 20 dag jogurtu naturalnego Na masę twarogową: 25 dag twarogu mielonego, 25 dag jogurtu greckiego, 1 żółtko, 6 dag drobnego cukru, 1 cukier wanilinowy, 1 budyń waniliowy, około 30 dag jeżyn. Na krem i do dekoracji: 400 ml śmietanki kremówki, 3 zagęstniki do śmietany (np. śmietan-fix), 8 dag cukru pudru, ok. 6 łyżek dowolnego jogurtu, garść jeżyn

    Czytaj więcej Komentarzy:0
  • Poniedziałek, 19 sierpnia 2013 (09:05)

    Składniki na 10 porcji: 8 jajek, 15 dag cukru, 25 dag mąki, 1 łyżka ziemniaczanej mąki, 1 duży budyń waniliowy, 25 dag masła, 1/2 litra mleka, 6 łyżek cukru, 200 ml soku pomarańczowego, 3 łyżki kawy

    Czytaj więcej Komentarzy:0
  • Poniedziałek, 19 sierpnia 2013 (09:05)

    Składniki na 10 porcji. Ciasto: 20 dag mąki pszennej, 5 dag mąki ziemniaczanej, 4 jajka, 15 dag cukru, 100 ml oleju, 100 ml mleka, 1 cukier waniliowy, 3 łyżeczki proszku do pieczenia. Krem: 1/2 litra mleka, 20 dag margaryny lub masła, 1 duży budyń czekoladowy, 4 łyżki cukru pudru, 1 słoik konfitury żurawinowej

    Czytaj więcej Komentarzy:0
  • Poniedziałek, 19 sierpnia 2013 (09:00)

    Składniki na 16 porcji: 4 jajka, 20 dag cukru kryształu, 20 dag mąki tortowej, 2 łyżeczki proszku do pieczenia, 60 ml oleju, opakowanie śmietanki kremówki, kwaśna śmietana, 6 łyżek cukru pudru, łyżeczka żelatyny, 5 czubatych łyżek dżemu czereśniowego, 35 dag czereśni, 4 łyżki nugatu

    Czytaj więcej Komentarzy:0
  • Wtorek, 13 sierpnia 2013 (11:00)

    Składniki: kostka drożdży, 4 łyżki cukru, 1/2 kg mąki tortowej, ok. 250 ml mleka, 15 dag smalcu, 1,5 kg czarnych jagód, 5-6 łyżek sucharów. Kruszonka: 30 dag mąki tortowej, 12 dag cukru kryształu, 2 łyżeczki cynamonu, kostka masła.

    Czytaj więcej Komentarzy:0
  • Wtorek, 13 sierpnia 2013 (10:00)

    Składniki na 10 porcji: 30 dag mąki pszennej, 25 dag cukru pudru, 30 dag śmietany 18 %, 1 łyżka cukru waniliowego, 3 jajka, 1 i 1/2 łyżeczki proszku do pieczenia, szczypta soli, 60 dag agrestu, 40 dag czerwonej porzeczki

    Czytaj więcej Komentarzy:0